Zinken goten in Groningen laten plaatsen of herstellen

Het gebruik van zink in de bouw is niet nieuw! Al eeuwen wordt dit materiaal gebruikt om woningen af te werken en bijvoorbeeld van degelijke waterafvoersystemen te voorzien. Het gebruik van zinken goten is hier een voorbeeld van. Zink is bijzonder duurzaam, waardoor het materiaal zelden vervangen hoeft te worden. Daarbij heeft het een hele industriële look, die goed past bij zowel de moderne als klassiekere woningen. Op deze pagina leest u meer over hetgeen Meijer Dakbedekking voor u kan betekenen bij het plaatsen van zinken goten in Groningen.

Advies over zinken goten in Groningen

Wanneer u een nieuwe woning laat bouwen of een bestaande woning wilt renoveren, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. De keuze voor bepaalde goten is hier een voorbeeld van! U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen kunststoffen en zinken goten in Groningen. Kunststof heeft net als het zink de eigenschap, dat het erg duurzaam is. Veel mensen vinden zinken goten echter mooier staan, dan een goot van kunststof. Naast de zinken goten kunnen we u ook helpen bij het bekleden van de raden van uw dak en dakbedekking. Zo worden vochtproblemen tussen uw dak en muren voorkomen.

Herstel van versleten zinken goten in Groningen

Naast de hulp die wij bieden bij het plaatsen van zinken goten in Groningen, kunt u ook voor herstelwerkzaamheden bij ons terecht. Het kan voorkomen dat het zink door de jaren heen sterk versleten is, waardoor er kleine scheurtjes of gaatjes zijn ontstaan. Vaak is het op verschillende manieren mogelijk, om een dergelijke schade aan zinken goten te herstellen.