Leien en shingles

EPDM dakbedekking staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en is synthetisch rubber. EPDM wordt veelal gebruikt als kunststof dakbedekking. EPDM leien is een vorm van elegante en duurzame dakbedekking wat wordt toegepast op hellende daken en als gevelbekleding. Een EPDM lei is nauwelijks van een natuurlijke lei te onderscheiden en hiermee creëert u een tijdloze en bijzondere uitstraling van uw dak.

EPDM lei

De EPDM lei is een innovatief duurzaam product met de voordelen van de nieuwste productiemethoden. Zo hebben de leien een extreme lange levensduur van 40 tot 50 jaar en zijn ze bij vervanging bovendien 100% herbruikbaar. De leien zijn van dusdanige kwaliteit dat breuk van de lei vrijwel is uitgesloten. Daarnaast zijn de EPDM leien bestendig tegen UV en ozon, sterk en zijn bovendien licht van gewicht, wat bijdraagt aan het gemak van plaatsing. Goed beschermd tegen chemische en biologische invloeden, maakt dat EPDM leien weinig onderhoud vergen. Bij plaatsing van de leien is een professionele aanpak van belang om een duurzame afdichting van het dak te garanderen. Als ervaren dakbedekkingsbedrijf voeren wij de werkzaamheden voor EPDM leien met vakwerk voor u uit. Voor meer informatie zie: www.ecostar-leien.nl

Shingles

Shingles worden toegepast als dakbedekking bij hellende daken. De diversiteit in vormen en kleuren, zorgt ervoor dat deze dakbedekking volledig naar wens van de klant kan worden uitgevoerd. Met het gebruik van shingles wordt een strakke uitvoering van uw dak gerealiseerd. Naast de toepassing van shingles op tuinhuizen of balkonoverkappingen, worden shingles ook steeds vaker gebruikt als dakbedekking bij woningen. Shingles zijn licht in gewicht en gemakkelijk op het dak te monteren.

Shingles is een vorm van bitumineuze dakbedekking en is stabiel, sterk en stevig. Het is dakbedekking voor een scherpe prijs en van goede kwaliteit. Voor optimale waterdichtheid en lange levensduur van de shingles, is het van belang dat shingles vakkundig worden geplaatst. Meijer Dakbedekking kan van dienst zijn bij een vakkundige en veilige installatie van shingles als dakbedekking.