Lichtsystemen

Wanneer u een ruimte van uw woning lichter wil maken, biedt het plaatsen van een lichtkoepel hiervoor de oplossing. Naast het extra licht, kan de lichtkoepel zorgen voor verkoeling in de zomer en kan eventueel dienen als vluchtweg in geval van nood.

Diverse uitvoeringen van lichtkoepels

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kwaliteit lichtkoepels. Bij nieuwbouw of renovatie kunnen wij een passende lichtkoepel voor uw dak realiseren, ook kunnen wij in bestaande daken een lichtkoepel van uw wensen plaatsen. Wij werken met hoogwaardige materialen bij de plaatsing van lichtkoepels en voeren de werkzaamheden met oog op veiligheid uit en met gebruik van de nieuwste materialen en technieken. Door vakkundige plaatsing en juiste afwerking, kunnen lekkages worden voorkomen en kan de inbraakveiligheid worden gegarandeerd. Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in vele vormen, uitvoeringen en maten. Bij de keuze voor de juiste lichtkoepel kan Meijer Dakbedekking u voorzien van passend advies. Een lichtkoepel is de oplossing voor meer daglicht in uw woning. Voor meer informatie over lichtkoepels kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voor meer informatie zie: www.skylux.nl

Solatubes/ Solarspots

Een Solatube/ Solarspot is een daglichtsysteem, welke geplaatst wordt in het dak en zorgt voor meer daglicht in uw woning. Daglicht veraangenaamt sfeer, zorgt voor een vermeerdering van productiviteit en is goed voor het gevoel van welzijn. Meijer Dakbedekking is gespecialiseerd in het plaatsen van Solatube daglichtsystemen bij particulieren en bedrijven.

Geavanceerde werking van Solatubes / Solarspots

Bij Solatubes worden de meest geavanceerde technologieën en materialen gebruikt om donkere ruimtes op een natuurlijke wijze te verlichten met helder daglicht. De Solatube heeft een opvangende koepel waarin het zonlicht wordt gefilterd. Het opgevangen en gefilterde daglicht zorgt de gehele dag door voor een gelijkmatige verspreiding van het licht en natuurlijk daglicht van uw woning. Solatube systemen kunnen op alle plekken in het huis worden toegepast. Van woonkamer tot toilet, van kelder tot inloopkast. Het systeem van Solatube wordt al ruim 15 jaar doorontwikkeld en is en blijft daarmee een innovatief daglichtsysteem. Solatube systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, voor de realisatie van daglicht op diverse plekken in woningen en gebouwen.

Voor meer informatie zie: