Lekkage

Niets is zo vervelend dan lekkage van uw dak. De ervaren dakdekkers van Meijer Dakbedekking bieden een snelle en passende oplossing in geval van lekkage. Daklekkages kunnen diverse oorzaken hebben. Een dak is het zwakst bij onderbreking in het dak door bijvoorbeeld een schoorsteen, dakdoorvoer, hemelwaterafvoer of lichtkoepel. Schade en lekkages aan uw dak kunnen op dergelijke plekken ontstaan door ouderdom, storm of bijvoorbeeld herhaling van vorst en dooi. Ook kan een verstopte dakgoot voor overstroming van de dakgoot zorgen, wat het dak uiteindelijk kan beschadigen.

Bij lekkage van uw dak biedt Meijer Dakbedekking de passende oplossing

Steeds vaker is er sprake van schade aan daken, doordat er minder wordt besteed aan dakonderhoud. Bij scheuren of beschadigingen aan uw dak kunnen lekkages ontstaan. Wanneer u last heeft van lekkage van uw dak, kunnen onze dakdekkers met vakmanschap de benodigde reparaties uitvoeren. Zo wordt het dak weer in optimale staat teruggebracht.

Kennis en vakmanschap bij reparatie van lekkages

Voor de juiste reparatie is het van groot belang om te weten wat wel en niet mogelijk is. De situatie is bepalend voor de keuze van het materiaal. Onze kennis en ervaring maakt dat we voor iedere situatie de passende oplossing bieden bij beschadigingen aan het dak.