Koperwerk Friesland

Bij de bekleding van daken van huizen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, wordt soms gebruik gemaakt van koper. Dit wordt gebruikt voor de bekleding van dakgoten maar ook als dakbedekking. Bij oudere huizen wordt het vaak gebruikt om het authentieke karakter van het huis te bewaren. Als er sprake is van een monument dan is dit vaak verplicht. In dit geval mag namelijk geen ander materiaal worden gebruikt als gevolg van de beschermde status van het pand. Daarnaast vinden sommige mensen koper gewoon mooi en dat kan natuurlijk ook.

Kies voor vakmanschap voor uw koperwerk Friesland

Wanneer u nieuw koperwerk wilt laten aanbrengen of wanneer er onderhoud of reparatie nodig is aan het koperwerk van uw woning, dan kunt u dit het beste laten doen door een professional. Wij zijn als bedrijf al vele jaren gespecialiseerd in het werken met koper voor daken van huizen. Het koperwerk Friesland kunnen wij dan ook probleemloos voor onze rekening nemen wanneer u een beroep op ons doet. Wij denken graag met u mee in oplossingen wanneer er bij voorbeeld een renovatie moet plaatsvinden.

Vraag direct een offerte aan voor uw koperwerk Friesland

U kunt direct via onze website een offerte aanvragen als u werkzaamheden wilt laten uitvoeren aan het dak van uw huis. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet op ons e-mailadres info@meijerdakbedekking.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een offerteaanvraag of voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0512 – 303 433.