Dakbedekking Groningen

Voor nieuwbouw en renovatie dakbedekking Groningen gaat u naar Meijer Dakbedekking. Dit dakbedekkingsbedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekkingen en voert opdrachten uit voor zowel particulieren als bedrijven. Bitumineuze en kunststof dakbanen, zinkwerk, koperwerk, shingles, leien, groen- en terrasdaken worden met vakwerk gerealiseerd.

Kwaliteit dakbedekking Groningen voor particulieren en bedrijven

Meijer Dakbedekking is gespecialiseerd in diverse materialen voor dakbedekkingen. Bij kleine en grote projecten wordt er een passende dakbedekking in Groningen gerealiseerd ten behoeve van de beste isolatie en een waterdicht dak van duurzame kwaliteit. De werkzaamheden worden in goed overleg en met passend advies gerealiseerd. Naast de realisatie van dakbedekking Groningen, kunnen we van dienst zijn met dakonderhoud, dakveiligheid, dakinspectie en het repareren van lekkages.

Passende dakbedekking Groningen bij kleine en grote projecten

Meijer Dakbedekking is gespecialiseerd in de volgende soorten materialen:

  • Bitumineuze dakrollen voor platte of licht hellende daken. Het is blijvend waterdicht, is gemakkelijk te verwerken en hecht uitstekend.
  • Kunststof dakbanen voor platte daken. EPDM dakbanen hebben een lange levensduur en groot verwerkingsgemak.
  • Zinkwerk in diverse constructies en systemen voor het dak, gevels, dakgoten en regenpijpen
  • Koperwerk voor roefdaken en felsdaken, voor dakgoten en voor hemelwaterafvoeren
  • Shingles en leien zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar voor een strakke uitvoering van hellende daken
  • Groendaken en terrasdaken zorgen voor een bijzondere uitstraling van uw dak

Om wat voor soort dakbedekking in Groningen het ook gaat, de werkzaamheden worden door de ervaren dakdekkers met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Zo wordt kwaliteit dakbedekking in Groningen gerealiseerd.