Dakdekker Drenthe

Wanneer u een goede dakdekker in Drenthe nodig heeft, dan bent u aan het juiste adres bij Meijer Dakbedekking. Wij zijn opgericht in 1991 en hebben dan ook al een behoorlijk aantal jaren achter ons liggen. In deze jaren hebben wij een flinke ervaring opgebouwd als professionele dakdekker in Drenthe. Wij houden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties voortdurend in de gaten, zodat wij u de beste service kunnen bieden wanneer u behoefte heeft aan een professionele dakdekker in Drenthe.

Een dakdekker in Drenthe voor particulieren en bedrijven

Als dakdekker in Drenthe kunnen wij zowel particulieren als bedrijven een passende service bieden. Wij zetten ons dan ook in voor relatief kleine projecten, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer er een zeer groot project opgepakt dient te worden. Ons klantenbestand is dan ook zeer veelzijdig, met onder meer ook woningstichtingen en gemeenten. Wanneer u een dakdekker in Drenthe nodig heeft, dan kunt u altijd vooraf met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie.

Neem contact op met dakkdekker Meijer uit Drenthe

Wij staan voor u klaar wanneer u het dak wilt laten vervangen door een goede dakdekker in Drenthe, maar uiteraard kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer er bijvoorbeeld een lekkage ontstaat. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de dienstverlening van onze dakdekker in Drenthe. U kunt ons bereiken op 0512 – 303 433. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan op de korte termijn contact met u op.