Dakbedekking Drachten

Voor kwaliteit dakbedekking in Drachten gaat u naar Meijer Dakbedekking. Of het nu gaat om renovatie of werkzaamheden voor nieuwbouw, als gerenommeerd bedrijf in dakbedekkingen kunnen we van dienst zijn bij alle soorten dakbedekking in Drachten en omgeving. De deskundige dakdekkers, koperwerkers en zinkwerkers zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze dakbanen
  • Kunststof dakbanen
  • Zinkwerk
  • Koperwerk
  • Leien en shingles
  • Groendaken en terrasdaken

Dakbedekking Drachten voor renovatie en nieuwbouw

Meijer Dakbedekking beschikt over een team van ervaren dakdekkers en zinkwerkers die gezamenlijk vakwerk leveren bij dakbedekking Drachten. Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en particulieren. De dakdekkers zijn op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken doordat blijvende scholing bij ons bedrijf een belangrijk aspect is. Naast de vakmanschap bij renovatie of nieuwbouw kunnen we u ook van dienst met reparatie van lekkages, dakonderhoud, dakinspectie en dakveiligheid. Door de uitgebreide ervaring en up to date kennis kan er voor iedere situatie een passende oplossing gevonden worden bij nieuwbouw, renovatie of reparatie van uw dak.

Kwaliteit dakbedekking Drachten door ervaren dakdekkers

Doordat we veel samenwerken met vaste relaties, beschikken we over uitgebreid kwaliteit materiaal en kunnen we u voorzien van de juiste benodigdheden en service in dakbedekking Drachten. Door kwaliteit, een scherpe prijs, persoonlijk contact en goed advies wordt optimale klanttevredenheid nagestreefd. Voor zowel hellende en platte daken bieden we bij dakbedekking Drachten vakmanschap en kwaliteit.