Bitumineuze dakbedekking Groningen

Specialist in bitumineuze dakbedekking Groningen is Meijer Dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is leverbaar in dakrollen en wordt meestal toegepast op platte en licht hellende daken van garages, tuinhuizen, kantoren en bedrijfspanden. De bitumineuze dakrollen worden met grote zorgvuldigheid geplaatst door onze ervaren dakdekkers. Als dakbedekkingsbedrijf in het noorden van Nederland bieden we een passende oplossing bij dakbedekkingen in Groningen en omgeving.

De nieuwste materialen in bitumineuze dakbedekking Groningen

De ontwikkelingen met betrekking tot bitumineuze dakbedekking hebben niet stilgestaan. Door de blijvende scholing bij Meijer Dakbedekking, hebben de dakdekkers kennis van de nieuwste materialen. Een revolutionair product op gebied van dakbedekkingen is APAX van de fabrikanten van Troelstra en de Vries. Dit product is blijvend waterdicht, milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur van 35 tot 40 jaar. Het product kan koud gekleefd of met een föhn op het dak worden aangebracht waardoor er geen brander gebruikt wordt bij de plaatsing. Hierdoor is vuurveilig werken mogelijk en is er sprake van groot verwerkingsgemak. Naast APAX werkt Meijer Dakbedekking met APP/SBS dakrollen en Sopra Star dakrollen.

Bitumineuze dakbedekking Groningen van kwaliteit en met vakmanschap

Door de jarenlange ervaring is Meijer Dakbedekking gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf in Noord-Nederland. Bij nieuwbouw, renovatie en reparaties zijn er diverse mogelijkheden in bitumineuze dakbedekking Groningen. De dakdekkers kunnen passend advies geven voor de juiste keuze van materiaal. Wij werken samen met vaste kwaliteit leveranciers waarmee de kwaliteit van materiaal en plaatsing gewaarborgd wordt. Het ervaren team van dakdekkers biedt voor ieder soort project de best passende oplossing en voert de bitumineuze dakbedekking Groningen met vakwerk uit.