Certificering

Voor de beste aanpak in dakbedekking is actuele kennis van materiaal, technieken en veiligheid van groot belang. Bij Meijer Dakbedekking hechten we grote waarde aan scholing. Doordat scholing belangrijk blijft voor ons team van ervaren dakdekkers, zijn zij allen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op gebied van dakbedekking. Zo kunnen wij in iedere situatie de beste oplossing bij dakwerkzaamheden realiseren.

Meijer Dakbedekking beschikt over de volgende certificaten:

Erkend Leerbedrijf Fundeon

Meijer Dakbedekking is altijd volop in beweging als het gaat om nieuwe producten, scholing en het volgen van de markt. Zo zijn we ook in de toekomst verzekerd van goed opgeleide vakmensen. Om dit te garanderen zijn we als erkend leerbedrijf gecertificeerd bij Fundeon. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Erkend verwerker Ecostar

Leverancier EPDM Systems beveelt aan om EcoStar leien te laten installeren door professionele dakdekkers om een duurzame afdichting te garanderen. Meijer Dakbedekking is door EPDM Systems opgeleid tot erkende verwerker van Ecostar.

Bedrijfs RI&E

Stichting Bedrijfstakregelingen Dakbedekkingsbranche (SBD) heeft ons bedrijf getoetst op bedrijs RI&E (risico, inventarisatie en evaluatie). Deze is door de SBD akkoord bevonden. SBD is het kennisinstituut voor de dakenbranche inzake arbeidsomstandigheden- en arbeidsmarktbeleid.

certificeringen