Kunststof dakbedekking Friesland

Specialist voor kunststof dakbedekking Friesland is Meijer Dakbedekking. Dit gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf is gevestigd in Ureterp en heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van dakbedekkingen voor particulieren en bedrijven. Kunststof dakbanen zijn geschikt voor platte en licht hellende daken. Het wordt gezien als milieuvriendelijker materiaal dan de meeste uitvoeringen van bitumineuze dakbanen, vanwege het feit dat het materiaal lichter, dunner en 100% recyclebaar is.

Diverse mogelijkheden voor kunststof dakbedekking Friesland en omgeving

Kunststof dakbanen worden veelal geplaatst zonder het gebruik van een brander en het materiaal vergt weinig onderhoud. De dakbanen worden in de fabriek op maat gemaakt en worden vervolgens zorgvuldig door de ervaren dakdekkers op het dak geplaatst. Kunststof dakbedekking is geschikt voor platte en licht hellende daken en is verkrijgbaar in diverse soorten en uitvoeringen:

  • PVC dakbanen
  • TPO dakbanen
  • EPDM dakbanen
  • ECB dakbanen

Kwaliteit kunststof dakbedekking Friesland door Meijer Dakbedekking

Kunststof dakbedekking Friesland wordt toegepast bij zowel nieuwbouw en renovatie. Afhankelijk van de situatie wordt er gekozen voor de juiste uitvoering van kunststof dakbedekking Friesland. De ervaren dakdekkers voeren de werkzaamheden met vakmanschap en oog voor detail uit. Bovendien is door de levering van onze vaste leveranciers de levering van kwaliteit gegarandeerd. Naast het plaatsen van nieuwe dakbanen kunnen eventuele reparaties uitvoeren in geval van lekkages. Voor kwaliteit kunststof dakbedekking Friesland zijn wij u graag van dienst.