Kunststof dakbedekking Groningen

Als gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf gaat u voor kunststof dakbedekking Groningen naar Meijer Dakbedekking. De ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekkingen en hebben jarenlang ervaring in het plaatsen van kunststof dakbedekking in Groningen. Er zijn diverse uitvoeringen in kunststof dakbedekking beschikbaar, PVC en EPDM zijn hierin de bekendste en worden veel gebruikt door onze ervaren dakdekkers.

Kwaliteit bij kunststof dakbedekking Groningen door vakwerk

Kunststoffen dakbanen zijn zeer elastisch waardoor deze gemakkelijk te plaatsen zijn. De dakbanen hebben een enorm lange levensduur en het materiaal is in veel gevallen milieuvriendelijker dan bitumineuze dakbanen. Zo is het materiaal dunner en lichter en bovendien 100% recyclebaar. Daarnaast is het materiaal sterk resistent tegen Ozon en UV, waardoor het veelal minder verouderingsgevoelig is dan andere soorten dakbedekkingen. Kunststof dakbedekking is geschikt voor platte en licht hellende daken en is verkrijgbaar in diverse soorten en uitvoeringen:

  • PVC dakbanen
  • TPO dakbanen
  • EPDM dakbanen
  • ECB dakbanen

Verschillende soorten kunststof dakbedekking Groningen beschikbaar

Voor kwaliteit kunststof dakbedekking Groningen gaat u naar Meijer Dakbedekking. Bij zowel kleine als grote projecten wordt een passende uitvoering gerealiseerd. Er is sprake van persoonlijk contact en advies zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Door onze vaste leveranciers is de levering van kwaliteit gegarandeerd. De ervaren en continu bijgeschoolde dakdekkers plaatsen de kunststof dakbedekking Groningen met vakmanschap, waardoor optimaal behoud is gegarandeerd.