Groendak Groningen

Een groendak geeft uw huis een extra dimensie. Uw huis valt extra op in het straatbeeld want het valt natuurlijk wel op, zo’n mooi groen dak met begroeiing. Of uw dak geschikt is voor groen kunt u eenvoudig laten beoordelen. Groendak Groningen kan u adviseren voor het laten aanleggen van een groendak. U kunt daarbij kiezen uit verschillende opties, welke u kiest is afhankelijk van het soort dak dat u van groen wilt laten voorzien en hoeveel tijd u aan het onderhoud wilt besteden.

Een groendak heeft vele voordelen

Een groendak zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd wordt. Dit voorkomt grote temperatuurschommelingen. In de zomer wordt het minder snel warm in huis, en in de winter houdt u de warmte juist beter vast zodat u bespaart op de stookkosten. U kunt kiezen voor een echte daktuin, die dan ook wel het nodige onderhoud vergt. Daarnaast is meestal een verstevigde dakconstructie noodzakelijk. Wilt u minder onderhoud en toch profiteren van de voordelen van een groendak Groningen, dan kiest u voor een zogenaamd extensief groendak. Het dak wordt dan bekleed met mossen, kruiden en vetplanten die weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Uw dak wordt beschermd tegen schade bij storm of een hagelbui, het regenwater wordt efficiënter afgevoerd en uw wooncomfort stijgt.

Interesse in een groendak? Neem dan contact met ons op

Is uw interesse gewekt om van uw dak een groendak te maken? Dan adviseren wij u graag. Wij nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.  U kunt ons bellen op telefoonnummer 0512 – 303 433. U kunt via de knop op onze website ook direct een offerte aanvragen of ons een bericht sturen op ons e-mail adres info@meijerdakbedekking.nl.