Zinkwerk daken Groningen

Welkom bij Meijer Dakbedekking, een bedrijf gespecialiseerd in dakbedekkingen. Is uw bedrijfspand of woning toe aan een nieuwe dakbedekking? Neem dan contact op met Meijer Dakbedekking. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al jaren een begrip is in Noord Nederland en vele mogelijkheden biedt qua daken, onder andere zinkwerk, koperwerk, dakterrassen en onderhoud en inspecties.

Zinkwerk Meijer Dakbedekking

Voor vakkundig en professioneel werk wat betreft zinkwerk moet u bij Meijer Dakbedekking zijn. Zink wordt al eeuwenlang gebruikt bij nieuwbouw en verbouwingen als bedekking van daken en gevels. Er zijn verschillende zinken bekleding: felssysteem, roevensysteem, plankprofielen en losanges. Zink is esthetisch erg mooi en wordt daarom vaak door mensen gekozen als dakbedekking om iets extra’s aan hun woning mee te geven. Niet alleen is zink erg prettig om naar te kijken, het is duurzaam materiaal en gaat daarom heel lang mee, namelijk wel 50 jaar. En daarna is er de mogelijkheid om het te recyclen. Wij leveren zink in verschillende uitvoeringen: standaard, gepatineerd en in diverse kleuren.

Zinkwerk voor onderhoud of leggen van dakbedekking

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor uw zinkwerk, klop dan aan bij Meijer Dakbedekking. Wij doen niet alleen zinken dakbedekkingen, maar ook bitumineuze dakbedekking, kunststof banen, terrasdaken en koperwerk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor dakinspectie- en onderhoud en lekkages. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0512-303 433 of een mailtje te sturen met uw vragen naar info@meijerdakbedekking.nl. Ons bedrijf is gevestigd in het Friese Ureterp aan De Gilden 5.