Zinken goten Drachten

Bij nieuwbouw of renovatie van een woning wordt vaak gebruik gemaakt van zink. Zink is een metaal dat veel voordelen kent. Kiest u voor zinken goten voor het dak van uw woning in Drachten dan kiest u voor een materiaal dat tientallen jaren meegaat. Zink heeft een levensduur van wel 50 jaar en dat geldt voor vrijwel geen enkel ander materiaal. Het wordt behalve voor goten ook gebruikt voor regenpijpen en dakbedekking.

Kies voor duurzame zinken dakgoten in Drachten

Wilt u een goede keuze maken voor het dak van uw huis dan kiest u voor zink. Het is een materiaal dat na gebruik geheel kan worden gerecycled. Dit betekent een lage milieubelasting en dat is in deze tijd minstens zo belangrijk. Als ze aan vervanging toe zijn dan kunt u dus prima kiezen voor zinken dakgoten voor uw pand in Drachten. Meijer Dakbedekking kan ze voor u aanbrengen. U kunt ook voor allerlei andere renovatie- of nieuwbouwwerken aan het dak van uw woning bij ons terecht.

Vraag direct een offerte voor nieuwe zinken goten

Wilt u een duurzame keuze maken voor uw dak dan kiest u voor zinken goten. Meijer Dakbedekking werkt in Drachten maar uiteraard ook in plaatsen in de omgeving. Wilt u een offerte aanvragen dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0512 – 303 433. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres, info@meijerdakbedekking.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken om uw wensen met u door te nemen en een offerte uit te brengen.