Zinken daken Groningen

Heeft u plannen om een uitbouw aan uw woning te realiseren en zoekt u een professioneel bedrijf dat uw uitbouw vakkundig van dakbedekking kan voorzien? Of is uw woning toe aan nieuwe dakbedekking? Dan is Meijer Dakbedekking u graag van dienst. Wij zijn een gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf en kunnen alle werkzaamheden op het gebied van dakbedekking voor u uitvoeren. Voor zinken daken Groningen kunt u dus ook bij ons terecht. Zink wordt vaak als materiaal gekozen vanwege de bijzondere uitstraling, maar daarnaast is het ook nog eens een heel duurzaam materiaal dat volledig recyclebaar is.

Diverse soorten dakbedekking

Naast zinken daken kan Meijer Dakbedekking u ook van dienst zijn als u bijvoorbeeld een kunststof dak wilt. Of kiest u liever voor bitumineuze dakbedekking? Ook daar kunt u ons voor inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekking en zijn dus van vele markten thuis. Ook voor onderhoudswerkzaamheden, het verhelpen van lekkages en voor dakinspecties kunt u bij ons terecht. Onze vakbekwame dakdekkers streven altijd naar kwaliteit en pakken iedere klus op deskundige wijze aan.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0512-303 433 of via email op info@meijerdakbedekking.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om een passende oplossing te vinden die aansluit bij uw wensen. Doordat onze dakdekkers altijd de laatste ontwikkelingen volgen op het gebied van dakbedekking kunnen zij iedere klus op professionele wijze realiseren.