Koperen daken Drachten

Het verweken van koper in het dak van uw huis kan zowel bij nieuwe als oudere huizen worden toegepast. Koper heeft het grote voordeel dat het een leven lang meegaat. Het vergt daarnaast weinig onderhoud. Koper gaat in de loop der tijd oxideren waardoor het van kleur verandert, maar het blijft altijd net zo sterk als toen het werd geplaatst. U kunt bij Meijer Dakbedekking terecht voor het laten plaatsen van koperen daken Drachten. Maar ook voor het onderhoud aan uw dak kunt u een afspraak maken.

Geef huizen iets extra’s met koperen daken Drachten

Wanneer u als architect bezig bent met het ontwerpen van huizen voor nieuwbouw dan wilt u natuurlijk niet het standaard concept aanleveren dat iedereen kan maken. U wilt iets bijzonders zodat de opdrachtgever uw ontwerp zal uitkiezen. U kunt daarbij kiezen voor koperen daken Drachten. Door het dak met koper af te werken geeft u de woningen net dat beetje extra. Ook kopers of huurders van deze woningen zullen aangenaam verrast zijn door het specifieke uiterlijk van het dak van de woning.

Meer weten over koperen daken?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van koperen daken Drachten? Of wilt u laten beoordelen of uw bestaande dak met koper kan worden gerenoveerd? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen indien nodig. In sommige gevallen kunnen wij u advies geven aan de hand van foto’s van het betreffende pand. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0512 – 303 433. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen, ons adres is info@meijerdakbedekking.nl.