Koper dakwerk Drachten

U kunt kiezen voor koper dakwerk Drachten voor alle soorten huizen. Het kan bij nieuwbouw worden toegepast maar ook bij de renovatie van het dak. Koper heeft een aantal belangrijke voordelen. Het is een metaal dat in principe levenslang meegaat. Het kan ook prima worden hergebruikt en is daardoor ook nog eens milieuvriendelijk. Het koper heeft een mooie uitstraling voor het dak van uw woning en zorgt er mede voor dat het pand er aantrekkelijk uitziet. U kunt kiezen voor zowel gootbekleding als hemelwaterafvoer van koper. Dit hangt uiteraard geheel van uw persoonlijke smaak af.

Kies voor mooi koper dakwerk Drachten

Als u kiest voor koperwerk voor uw dak dan kiest u voor materiaal dat weinig tot geen onderhoud vereist. Het koperwerk zal inde loop der tijd gaan oxideren. Dit kan geen kwaad, het zorgt ervoor dat het koper op uw dak een mooie bruine uitstraling krijgt. Of u nu een moderne woning heeft of een al wat ouder pand bewoont, u kunt het met koper dakwerk Drachten op eenvoudige wijze laten verfraaien door Meijer Dakbedekking.

Vraag direct uw offerte aan voor dakbedekking

Is het dak van uw huis ook aan een opknapbeurt toe? Vraag dan direct een offerte aan voor koper dakwerk in de regio Drachten. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0512 – 303 433. U kunt ook een bericht sturen naar ons emailadres, info@meijerdakbedekking.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie of we komen bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen om een nog betere offerte te kunnen uitbrengen.