Laat een EPDM lei aanleggen in Friesland

Er kunnen verschillende redenen zijn om het laten aanleggen van een EPDM lei in Friesland te overwegen. In dit artikel gaan we in op de manier waarop zo’n lei wordt aangelegd en de voordelen die het u biedt. Meijer Dakbedekking is een ervaren organisatie, die u hierbij kan helpen. Door de jaren heen hebben wij een groot aantal van deze EPDM leien op daken aangebracht, om woningbezitters te beschermen tegen waterschade als gevolg van een lekkage rond hun dak. Heeft u het gebruik van een EPDM lei op uw dak al eens overwogen?

Voordelen van een EPDM lei aanleggen in Friesland

Een EPDM lei aanleggen in Friesland heeft als voornaamste voordeel, dat dit materiaal bijzonder duurzaam is. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en gaat over het algemeen minimaal 40 tot 50 jaar mee. Zo weet u zeker, dat u de komende jaren geen omkijken meer naar uw dakbedekking heeft. Houd er wel rekening mee, dat ook een EPDM lei eens in de zoveel jaar moet worden onderhouden.

Naast de duurzaamheid van EPDM, geeft dit materiaal uw dak een tijdloze en elegante uitstraling. Het materiaal wordt onder meer veel gebruikt bij hellende daken en ter bescherming van de gevel.

Meer informatie over een EPDM lei aanleggen in Friesland

Bent u benieuwd of een EPDM lei aanleggen in Friesland ook voor u interessant kan zijn? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze dakdekkers vertellen u graag meer over de verdere voordelen van een EPDM lei. Kijk ook eens op onze website, om te zien hoe zo’n EPDM lei er uit komt te zien!