Diensten

Naast ons specialisme in realisatie van verschillende soorten dakbedekkingen, biedt Meijer Dakbedekking ook expertise in andere diensten voor optimaal behoud van het dak. Zo kunt u bij Meijer Dakbedekking ook terecht voor vakmanschap in dakonderhoud en dakinspectie.

Naast aanleg van dakbedekking ook dakonderhoud en dakinspectie

Er wordt steeds minder geïnvesteerd in dakonderhoud, vaak met gevolg dat beschadigingen of lekkages aan het dak sneller ontstaan. Met regelmatig dakonderhoud en dakinspectie kunnen problemen worden voorkomen wat hoge kosten kan besparen. Regelmatig dakonderhoud is in alle situaties voor alle soorten daken belangrijk. In geval van een bedrijfsgebouw is dakonderhoud en dakinspectie bovendien vaak wettelijk verplicht.

Dakonderhoud en dakinspectie voor een kwaliteit dak

Dakonderhoud en dakinspectie zorgen voor een langere levensduur van het dak en optimale dakveiligheid. Ons team beschikt over de up to date kennis en materialen om dakonderhoud en dakinspectie met oog op detail uit te voeren. Meijer Dakbedekking voert dakonderhoud en dakinspectie uit bij zowel kleine als grote projecten, voor zowel particulieren als bedrijven.