Dakinspectie Groningen

Goede dakbedekking is een essentieel onderdeel van een woning of pand. Dakbedekking van slechte kwaliteit of versleten dakbedekking kan zorgen voor lekkages en slechte isolatie, wat uw woon- of werkcomfort aanzienlijk zal verminderen. Als u zeker wilt zijn dat uw dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit is, kunt u Meijer Dakbedekking inschakelen. Ons ervaren team van dakbedekkers voeren onder meer dakinspectie Groningen uit om grondig te controleren of uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe is. Wij bieden onze diensten aan gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en particulieren aan.

Inzicht in de conditie van uw dak

Dakinspectie is belangrijk om duidelijk inzicht in de huidige kwaliteit van het dak te krijgen. Hierdoor weet u ook hoe het zit met de veiligheid van uw dak en de geschatte levensduur ervan. Dakinspectie is een van de specialismen van Meijer Dakbedekking en met onze vakkundigheid kunnen wij een gedetailleerd inspectierapport voor u opstellen. Wij gaan na in welke staat de dakbedekking, gevels, waterhuishouding en eventuele lichtkoepels verkeren. Vervolgens kunt u in het rapport vinden welke werkzaamheden nodig zijn en wat deze kosten, evenals een omschrijving van de veiligheid en foto’s en tekeningen van het dak. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De specialist voor alle dakwerkzaamheden

Meijer Dakbedekking voert dakonderhoud voor u uit om lekkage, schade of andere problemen te voorkomen of verhelpen. Dit kunnen wij doen voor zowel schuine als platte daken. Naast onderhoud en inspectie, verzorgen wij de gehele dakbedekking van een gebouw, reparatie van lekkages en zinkwerk, bijvoorbeeld voor gevels, dakgoten en regenpijpen. Via de website kunt u een offerte aanvragen of bel naar 0512-303 433. U kunt ook faxen naar 0512-301 101 of mailen naar info@meijerdakbedekking.nl.