Dakinspectie Friesland

U zocht dakinspectie Friesland en u bent daarvoor meteen op het juiste adres beland bij Meijer Dakbedekking B.V. Wij zijn een gerenommeerd en gecertificeerd dakdekbedrijf met vele specialisaties, waaronder dakinspectie. Als u wilt weten in welke staat het dak van uw woning zich bevindt (bijvoorbeeld bij de aankoop van een oudere woning, maar ook wanneer het tijd is voor onderhoud aan het eigen dak), dan kunnen wij een inspectierapport voor u maken. Zo bent u op alle fronten op de hoogte van de conditie van het dak en komt u niet voor verrassingen te staan.

Dakinspectie Friesland plus inspectierapport

Het is prettig om te weten waar u aan toe bent en inzicht te hebben in welke zaken u qua onderhoud aan het dak op korte termijn of op de lange duur kunt verwachten. Bij kleine mankementen kan met een eenvoudige reparatie ergere schade voorkomen worden. Is er meer aan de hand dan u voorzien had, dan kan Meijer Dakbedekking B.V. op basis van het inspectierapport ook een meerjarenplan maken op basis van prioriteit. Als de zaak in beeld is kunnen we op basis van het rapport een begroting maken, waarin alles vermeld staat wat moet gebeuren.

Contactmogelijkheden

Een offerte voor dakinspectie Friesland kunt u bij Meijer Dakbedekking B.V. heel gemakkelijk aanvragen met de offerteknop op de website. Wilt u eerst wat meer informatie of uitgebreid advies, dan kunt u ook het contactformulier invullen, dan bellen wij u. Zelf contact opnemen kan ook, bel dan met nummer 0512 303 433 of mail naar info@meijerdakbedekking.nl.