Dakdekker Groningen

U zocht naar dakdekker Groningen en zo bent u bij Meijer Dakbedekking B.V. terechtgekomen. Hier bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden op het gebied van daken en dakbedekking. Ons dienstenpakket bestaat uit dakbedekking, zinkwerk, dakinspectie en dakonderhoud. Wij zijn een gerenommeerd en gecertificeerd dakdekbedrijf en voeren onze werkzaamheden met vakmanschap uit. We kunnen diverse producten leveren. U kunt onder andere bij ons terecht voor bitumen dakbedekking, groendaken, zink- en koperwerk maar ook voor dakveiligheid en dakisolatie.

Dakdekker Groningen adviseert goed onderhoud

Het geldt voor vele zaken in het leven en dit geldt ook zeker voor daken. Als u een goed dak boven uw hoofd hebt en u wilt dit houden, moet u aandacht besteden aan onderhoud. Een goed onderhouden dak kan heel wat jaren (langer) mee, daar weten wij bij Meijer Dakbedekking B.V. alles van. Belangrijk is bij mankementen tijdig in te grijpen, zodat de schade zo min mogelijk beperkt blijft. Wij voeren dakinspecties uit en kunnen ook het onderhoud van uw dak uitvoeren. Dit betreft alle voorkomende werkzaamheden. Mocht er van alles mis zijn met het dak, of heeft u een compleet nieuw dak nodig, dan kunnen wij een compleet nieuwe dakbedekking verzorgen.

Contact met dakdekker Groningen

Wilt u een offerte opvragen bij Meijer Dakbedekking B.V, gebruik dan de offerteknop op de website. Wilt u eerst wat meer advies en informatie over mogelijkheden, dan kunt u een contactformulier invullen, dan bellen wij u terug. Zelf bellen kan ook op telefoonnummer
0512 303 433.