Dakbedekking Ureterp

Specialist voor dakbedekking Ureterp is Meijer Dakbedekking. Voor diverse soorten dakbedekkingen kunt u bij dit dakbedekkingsbedrijf terecht. Het team van ervaren dakdekkers beschikt over de up to date kennis over alle mogelijke materialen en werkwijzes voor kwaliteit dakbedekking in Ureterp en omgeving.

Diverse soorten dakbedekking Ureterp voor renovatie en nieuwbouw

Meijer Dakbedekking werkt voor diverse opdrachtgevers zoals gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en particulieren bij zowel renovatie als nieuwbouw. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende materialen voor dakbedekking Ureterp:

  • Bitumineuze dakbanen zijn een revolutionair product. Waterdicht, een goed hechtend vermogen en een lange levensduur van 34 tot 40 jaar.
  • Kunststof dakbanen worden veelal toegepast op platte daken. Wij maken vooral gebruik van PVC, TPO, EPDM en ECB dakbanen.
  • Zinkwerk voor zinken daken, gevels, dakgoten en regenpijpen.
  • Koperwerk  wordt tevens gebruikt voor koperdaken en gootbekleding. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in roef- en felsdaken.
  • Shingels en leien zijn verkrijgbaar in uitvoeringen, vormen en kleuren.
  • Groendaken en terrasdaken voor een prachtige uitstraling van uw dak.

Vakmanschap bij dakbedekking Ureterp door ervaren dakdekkers

Wij voeren alle werkzaamheden uit op gebied van dakwerken. Door blijvende scholing spelen onze dakdekkers in op veranderingen en kunnen ze gebruik maken van de nieuwste materialen en werkmethodes bij dakbedekking Ureterp. Wij werken klantgericht en het leveren van kwaliteit is het meest belangrijk. Voor nieuwbouw, renovatie en reparaties aan uw dak bieden we een passende oplossing. Kennis en vakmanschap omtrent dakbedekking Ureterp vindt u bij dit dakbedekkingsbedrijf.