Dakbedekking Roden

Meijer Dakbedekking is de specialist voor dakbedekking Roden en omgeving. Met jarenlange ervaring in dakbedekking Roden kan dit dakbedekkingsbedrijf zowel kleine als grote projecten op uitstekende wijze uitvoeren. Met uitgebreide keuze in materiaal en up to date kennis bieden wij vakwerk bij nieuwbouw, renovatie en reparatie. Voor dakbedekking Roden bent u bij ons op het juiste adres.

Kwaliteit in dakbedekking Roden door specialisatie

Door onze klantgerichte werkwijze hebben we vele klanten van dienst kunnen zijn bij diverse projecten voor dakbedekking in Roden en omgeving. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze dakrollen als hoogwaardige en duurzame materiaal voor platte daken
  • Kunststof dakbanen waarbij veel gebruik gemaakt wordt van EPDM
  • Zinkwerk voor het dak, gevels, dakgoten en regenpijpen
  • Koperwerk voor roefdaken en felsdaken, ook voor gootbekleding en hemelwaterafvoeren
  • Shingles en leien voor hellende daken en verkrijgbaar in vele uitvoeringen
  • Stalen dakpannen zijn een lichtgewicht product veelal toegepast bij recreatie- en chaletbouw
  • Groendaken en terrasdaken voor een bijzondere uitstraling van uw dak

Kleine en grote projecten in dakbedekking Roden door ervaren dakdekkers

Ieder situatie is voor Meijer Dakbedekking verschillend. Het juiste materiaal en een passende werkwijze is van belang om kwaliteit voor de klant te realiseren. Klanttevredenheid is waar het bij Meijer Dakbedekking allemaal om draait. Wij werken met vele vaste relaties qua fabrikanten waardoor we tegen een scherpe prijs dakbedekking in Roden en omgeving aan kunnen bieden. Alle materialen zijn beschikbaar in diverse systemen en uitvoeringen. Op deze manier kunnen wij bijpassend aan de wensen van de klant dakbedekking in Roden op maat realiseren.