Dakbedekking Leeuwarden

Voor vakmanschap bij dakbedekking Leeuwarden gaat u naar Meijer Dakbedekking. Dit bekende dakbedekkingsbedrijf heeft al jarenlang ervaring op gebied van dakbedekkingen. Wij richten ons niet alleen op dakwerk voor nieuwbouw en renovatie. Wanneer u last heeft van lekkage of andere problemen met uw dak, bieden onze ervaren dakdekkers ook een passende oplossing. Voor dakbedekking Leeuwarden zijn onze ervaren dakdekkers gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze dakbanen
  • Kunststof dakbanen
  • Zinkwerk
  • Koperwerk
  • Leien en shingles
  • Groendaken en terrasdaken

Kwaliteit dakbedekking Leeuwarden bij nieuwbouw, renovatie en reparaties

Alle soorten materiaal voor dakbedekkingen zijn beschikbaar in diverse systemen en uitvoeringen. Bijpassend aan uw wensen en bijpassend aan uw situatie beschikken wij over het juiste materiaal voor een optimaal resultaat. Persoonlijk contact en het geven van passend advies bij de realisatie van dakbedekking Leeuwarden staan bij Meijer Dakbedekking hoog in het vaandel. Bij de uitvoering van dakbedekking Leeuwarden is kwaliteit het meest belangrijk en wordt er met grote zorgvuldigheid en oog op detail gewerkt.

Kennis en vakmanschap bij dakbedekking Leeuwarden door ervaren dakdekkers

Onze jarenlange ervaring in de werkzaamheden in dakwerken wordt gecombineerd met de kennis van nieuwe materialen en technieken. De dakdekkers en zinkwerkers worden continu bijgeschoold waardoor we bijpassend aan ieder project kennis van zaken hebben en over de juiste keuze in materiaal beschikken. Voor bitumineuze of kunststof dakbanen, zinkwerk, koperwerk, shingles, leien en groen- en terrasdaken gaat u naar Meijer Dakbedekking. Wij zijn voor dakbedekking Leeuwarden de allround dakbedekkingsspecialist die u zoekt.