Bitumineuze dakbedekking Ureterp

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een huis. Als het dak niet in orde is zal dit directe gevolgen hebben voor het wooncomfort. Door toepassing van bitumineuze dakbedekking in Ureterp kun je ervoor zorgen dat het dak goed wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt in de winter de warmte goed vastgehouden zodat u minder hoeft te stoken. In de zomer blijft de warmte langer buiten en wort het met name op de bovenverdieping minder snel onaangenaam warm als de temperatuur buiten oploopt.

Een duurzaam huis met bitumineuze dakbedekking in Ureterp

Bij het bouwen van nieuwbouwhuizen wordt steeds meer rekening gehouden met het milieu en een zo hoog mogelijk wooncomfort. Daar hoort ook goede dakisolatie bij. Met bitumineuze dakbedekking in Ureterp wordt aan deze wens van bewoners en projectontwikkelaars tegemoet gekomen. Meijer Dakbedekking maakt gebruik van de nieuwste  technieken bij het aanbrengen van deze duurzame dakbedekking. Hierdoor heeft de bewoner er vele jaren onbezorgd plezier van. Bitumineuze dakbedekking kan zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw worden toegepast. Bij bestaande bouw moet wel eerst worden beoordeeld of het dak hiervoor geschikt is of geschikt kan worden gemaakt.

Vraag een offerte aan voor een duurzaam dak op uw huis

Wilt u ook een dak dat uw wooncomfort zal verbeteren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor bitumineuze dakbedekking voor uw woning in Ureterp of omgeving. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0512 – 303 433. U kunt ook per e-mail meer informatie of een offerte aanvragen. Ons adres is info@meijerdakbedekking.nl.