Bitumineuze dakbedekking Friesland

Uw specialist in bitumineuze dakbedekking Friesland is Meijer Dakbedekking. Met jarenlange ervaring in dakbedekkingen is het team van dakdekkers onder andere gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking Friesland. Bitumineuze dakrollen worden meestal gebruikt op platte of licht hellende daken. Als revolutionair product is het een alsmaar meer gebruikte vorm voor dakbedekkingen voor particulieren en bedrijven.

Kwaliteit bitumineuze dakbedekking Friesland door vakwerk

Als materiaal voor platte daken wordt er veelal bitumineuze dakbedekking toegepast. Bitumineuze dakbedekking bestaat al jaren maar is en wordt nog steeds verder ontwikkeld. Onze dakdekkers maken bij bitumineuze dakbedekking Friesland gebruik van het revolutionair product APAX van Troelstra en de Vries. APAX wordt door de ervaren dakdekkers gebruikt vanwege de lange levensduur van 35 tot 40 jaar en de gemakkelijke verwerking van het materiaal. Het gaat twee keer zo lang mee dan gewone dakrollen en is bovendien ook lichter dan veel ander materiaal.

Diverse soorten bitumineuze dakbedekking Friesland voor platte daken

APAX als bitumineuze dakbedekking Friesland kan koud gekleefd of met een föhn worden aangebracht. Hierdoor is het vuurveilig werken een feit geworden waarmee rekening wordt gehouden met de wettelijke regeling NEN6050. NEN 6050 geeft aan welke voorzieningen moet worden toegepast en in welke zones op het dak niet met open vuur gewerkt moet worden. Naast APAX werken we met APP/SBS dakrollen en Sopra Star dakrollen. Bitumineuze dakbedekking Friesland heeft vele voordelen: het is blijvend waterdicht, licht in gewicht, heeft een lange levensduur, luxe uitstraling en is milieuvriendelijk. Voor bitumineuze dakbedekking Friesland helpen onze dakdekkers u graag verder.