Certificering

Voor de beste aanpak in dakbedekking is actuele kennis van materiaal, technieken en veiligheid van groot belang. Bij Meijer Dakbedekking hechten we grote waarde aan scholing. Doordat scholing belangrijk blijft voor ons team van ervaren dakdekkers, zijn zij allen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op gebied van dakbedekking. Zo kunnen wij in iedere situatie de beste oplossing bij dakwerkzaamheden realiseren.

Certificering

Voor de beste aanpak in dakbedekking is actuele kennis van materiaal, technieken en veiligheid van groot belang.

Certificering

Bij Meijer Dakbedekking hechten we grote waarde aan scholing. Doordat scholing belangrijk blijft voor ons team van ervaren dakdekkers, zijn zij allen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op gebied van dakbedekking.
Lees meer

Kwaliteit / Garantie

Als een no-nonsense bedrijf proberen we altijd proberen het uiterste uit een product te halen wat betreft de levensduur en uitvoering.

Kwaliteit / Garantie

Op een werk, uitgevoerd door Meijer Dakbedekking, wordt standaard een product- en uitvoeringsgarantie gegeven van 10 jaar.
Lees meer

Vacatures

geïnteresseerd in een baan of stage bij Meijer Dakbedekking?

Vacatures

Bekijk onze vacaturepagina voor e.v.t. openstaande vacatures. Ook bieden wij voor leerlingen een interessante en uitdagende leerplek op het gebied van dakbedekking.
Lees meer

Erkend Leerbedrijf Fundeon

Meijer Dakbedekking is altijd volop in beweging als het gaat om nieuwe producten, scholing en het volgen van de markt. Zo zijn we ook in de toekomst verzekerd van goed opgeleide vakmensen. Om dit te garanderen zijn we als erkend leerbedrijf gecertificeerd bij Fundeon. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Meijer dakbedekking is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingbedrijven. 


Bedrijfs RI&E

Stichting Bedrijfstakregelingen Dakbedekkingsbranche (SBD) heeft ons bedrijf getoetst op bedrijs RI&E (risico, inventarisatie en evaluatie). Deze is door de SBD akkoord bevonden. SBD is het kennisinstituut voor de dakenbranche inzake arbeidsomstandigheden- en arbeidsmarktbeleid.