Meijer Dakbedekking

Als gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf is Meijer Dakbedekking gespecialiseerd in allerlei soorten dakbedekking. Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en particulieren. Voor de verschillende soorten dakbedekking zie producten.

Is uw woning of pand toe aan nieuwe dakbedekking? Of staan verbouwingswerkzaamheden in de planning om een uitbouw te plaatsen welke moeten worden voorzien van dakbedekking? U kunt bij Meijer Dakbedekking een offerte aanvragen voor plaatsing van dakbedekking of bijvoorbeeld voor het plaatsen van lichtkoepels of andere daglichtsystemen. Wij zullen een passende en overzichtelijke offerte voor u realiseren, zodat u exact weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Reparatie van lekkages

Een lekkage in het dak is een vervelende situatie. Voor een snelle oplossing bent u bij Meijer Dakbedekking op de juiste plek. Wij bieden een passende kwaliteit oplossing in geval van lekkage of andere problemen. Als gecertificeerd en gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf worden alle werkzaamheden bij Meijer Dakbedekking met vakmanschap uitgevoerd. Heeft u last van lekkage, neem dan direct contact met ons op.

Dakonderhoud en dakinspectie

Naast de aanleg van daken, kunt u ook bij ons terecht voor dakonderhoud en dakinspectie. Juiste dakonderhoud en dakinspectie zorgt voor inzicht in de kwaliteit van het dak. Voor het verlengen van de levensduur en voor de juiste veiligheid van uw dak, wordt dakonderhoud en dakinspectie vakbekwaam en met grote nauwkeurigheid uitgevoerd. Lees hier meer over onze diensten (snelkoppeling)  dakonderhoud en dakinspectie.

Permanente veiligheid

Er gelden steeds strengere regels voor het werken op hoogte. Dit is ook logisch aangezien werken op hoogte de nodige risico’s met zich meeneemt. Tijdens werkzaamheden zullen voorzieningen moeten worden getroffen om veilig te kunnen werken. Het kan lonen om permanente veiligheid toe te passen. Dit wordt dan meestal toegepast op openbare gebouwen waar regelmatig werkzaamheden uitgevoerd worden. Lees hier meer over permanente veiligheid.

certificeringen